29 Kasım 2007

Bebek battaniyesi - 2

Sezer hn'ın torunu için ördüğü güzel battaniyeden Seher de yeğenine eflatun renkte örmüş, kurdelelerle süslemiş.

http://seherce.blogspot.com/2007/11/bebek-battaniyesi.html

Ellerine sağlık Seher, yeğenin iyi günlerde kullansın :)

27 Kasım 2007

Örgü günlerimiz etkinliği

Sevgili Sibel'in blogunda da bu ay bir etkinlik var. Konusu ise bayan yeleği, son katılım tarihi 1 Aralık. Yetişmek için hala zamanınız var, detayları ve blogunda bulabilirsiniz.


Not : Evsahipliğini Funda'nın yaptığı bere/şapka etkinliği 18 aralıkta sona erdikten sonra evsahibi olmak isteyen arkadaşlar bana elorgusu@gmail.com adresinden ulaşabilirler.

Sevgiler

22 Kasım 2007

Örgü Günleri devam ediyor !!!

Yazın sıcaklardan insanın canı bir şeylerle uğraşmak istemiyor, dedik. Okulların tatil olması nedeniyle pek çok blog sahibi arkadaş ya yazlığa, ya memlekete gitmiş ya da evde çocuklarıyla daha çok zaman geçiriyordur herhalde dedik. Sonra ramazan ayı ve bayram geldi geçti, hala ortalık çok sessiz. Bloglarda bir rehavet var ki sormayın, en başta ben tabii ki :) Bu arada eli hiç boş durmayan hamarat arkadaşlara lafımız yok.

Veee uzun aradan sonra sevgili Funda'dan bi mail geldi, örgü etkinliğine evsahipliği yapmak istediğini söylüyordu.

Hadi biraz hareketlenelim, hazır havalar da serinlemişken başımızı sıcak tutacak bir şeyler örelim. Detayları Funda'nın yazısında bulabilirsiniz.

Sevgiler

21 Kasım 2007

Örgü Günleri # 7

Merhabalar,

7. etkinliğimizi tamamlayalı aslında çoook uzun süre oldu. Eğer hala Sibel'in bloguna uğramadıysanız mutlaka bir bakın, havalar da serinlemişken birbirinden güzel bolerolar size kış için güzel fikirler verecektir.

1. bölüm : http://sibelce.blogcu.com/4280592/
2. bölüm : http://sibelce.blogcu.com/4280723/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...