5 Ocak 2006

Şal Modelleri

Listemiz üyelerinden Nur Öbekçi hanımın kızına ve yeğenine yılbaşı hediyesi olarak ördüğü şalların resimlerini bizimle paylaştığı için teşekkür ederiz, ellerinize sağlık.


5 yorum:

nagice dedi ki...

süper .ellerine sağlık..

morelmas dedi ki...

Merhaba

www.morelmas.com adı ile bir site oluşturduk.Kadınca konular işlenen morelmas'da aşk , evlilik, cinsellik konularında bilimsel yazılar, cilt ve saç bakımı hakkında bilgiler, makyaj ve güzellik için püf noktaları , hamilelik, çocuk bakımı ile ilgili bilgiler,beslenme, diyet, sağlık, psikoloji konularında öneriler bulacaksınız.Ayrıca Hayatın içinden konular ,şiirler,fıkralar , resimler www.morelmas.com 'da.

Size link paylaşımı öneriyoruz.Sitenizden sitemize link vererek daha çok kişiye ulaşmamıza destek olursanız biz de aynı şekilde size destek olabiliriz.Cevabınız olumlu ise lütfen bize yazın.

Her zaman ve her yerde sevgiyle kalın.

www.morelmas.com

Adsız dedi ki...

kesinlikle iğrenç.bunlar ne yaa babanneminde diilhakaret olur milattan önce kalma bunlar bea,ama verilen emeğe saygım sonsuz tab ,ondan dolayı tebrikler,yaniuğraşmışsın ama dememiş...

Adsız dedi ki...

Dedigin gibi emektir, renkler ve zevkler'de tartisilmaz. Arkadasimizin sunduklari gayet guzel ve hos sallar. Sana ne veren var, ne tak diye zorlayan var ne de senden yorum bekleyen var.
Mademki bloglara mesaj birakacaksin adabiyla birseyler yaz, hos gerci olgun olsaydin bunlari yazmazdin, bu yuzden cahilligine verelim.

Adsız dedi ki...

bunlar ne iğrenç şeyler böyle siz bunlara emekmi harcadınız bu ne siz buna şalmı diyorsunuz hangi çağdan soracağım ama eski çağlarda bile bukadar iğrenç değil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...