12 Şubat 2008

Bravo Örgü Yünleri - Örgü Yarışması


Bugün bana iletilen yarışma ile ilgili maili aynen yayınlıyorum.

SICACIK YÜNLER MAHARETLİ ELLERLE BULUŞACAK, RENGARENK İLMEKLERLE BİR SEVGİ ZİNCİRİ KURULACAK…..

Bravo El Örgü yünlerinin sponsorluğunda, Profilo Alışveriş Merkezi ve Maya Halkla İlişkilerin birlikte düzenleyeceği, ÇYDD’nin destek verdiği; atkı-eldiven-bere konulu örgü yarışması, tüm örgü severleri yarışmaya davet ediyor..…

Sanatçıdan ev kadınına, öğrenciden örgüye meraklı erkeklere kadar herkesin elinden şişler düşmüyor. Profilo Alışveriş Merkezi ve Bravo, ninelerimizden bugüne uzanan geleneklerimize sahip çıkıyor. Rengarenk, cıvıl cıvıl yünleri, hayal gücünüzü harekete geçirmek için kullanın. İster atkı ister bere isterseniz eldiven örün, en güzel deseni siz yaratın, tüm Türkiye’ye maharetinizi kanıtlayın.

15-29 Şubat 2008 tarihleri arasında gerçekleşecek bu eğlenceli ve heyecanlı yarışmaya katılmak için, ördüğünüz atkı, eldiven ve bereleri Profilo Alışveriş Merkezindeki Bravo Örgü standına teslim edebilir veya posta-kargo ile gönderebilirsiniz.

“İnce, kalın, kırmızı, yeşil, mor, beyaz, akıllı yün, petek furfur, soft, simli tiftik, angora, ” Bravo çeşitlerinden meydana gelecek eldivenler, atkılar ve bereler 15 gün süre ile alışveriş merkezindeki Bravo Örgü standında toplanacak ve finalde toplanan tüm bu ürünler ÇYDD derneğinin de katkılarıyla Doğu’da ki okullara hediye edilecektir.

Dereceye girenlere sürpriz hediyeler verilecek olan yarışma da amaç; hem en yaratıcı ve güzel örgüleri bir araya getirmek hem de elde edilen tüm ürünleri Doğu’da ki öğrencilere göndererek bir yardımlaşma zinciri başlatmaktır. Ayrıca, yarışmada derece alan ürünler, örgücüsünün ismi ile beraber Bravo Örgü dergisinde yayınlanacak ve dergiler ilk kendilerine ulaştırılacaktır.

Yarışma için detaylı bilgiyi; 0212 226 48 63 numaralı telefonu arayarak öğrenebilirsiniz.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

merhabalar arkadaşım.11. etkinliğimizin banneri ve konusunu sayfamda yayınladım.bakarsan sevinirim.sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

selam bende katılmak istiyorumm.bilgilerin için teşekkürler fakat bravonun sitesi yok ürünlerine internetten bakamıyoruz :((

Adsız dedi ki...

bravonun sitesine ipliksan.com dan direk veya bravoorguyunleri diye google ye aratirsaniz girebilirsiniz. ben de cok aradigim icin size bildireyim dedim. hem her dergisinin arkasinda yaziyor internet adresleri.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...