17 Kasım 2009


Alize ve Burda Dergisi’nin ortaklaşa düzenlediği yarışmada, 0-12 yaş bebek ve çocuklar için örgü örülecek. En çok beğenilen ilk 10 örgü modeli finale kalacak.

Alize, 25. yılına özel sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir yarışma düzenliyor. Burda Dergisi ile ortaklaşa yürütülen yarışmada, 0-12 bebek ve çocuklar için herhangi bir örgü ipliğiyle kazak, yelek, şapka, süveter, atkı veya eldiven örülecek.

15 Aralık tarihine kadar gönderim yapılabilecek yarışma sonunda gönderilen bütün örgü modelleri, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere, ilgili yardım kuruluşlarına bağışlanacak.

Alize ve Burda Dergisi yetkilileri tarafından gerçekleştirecek eleme sonucunda, en çok beğenilen ilk 10 örgü modeli finale kalacak ve birbirinden güzel hediyeler kazanacak.


Yarışmaya nasıl katılacaksınız?

* 0-12 yaş bebek ve çocuklar için markaları ne olursa olsun herhangi bir örgü ipliğiyle kazak, yelek, şapka, süveter, atkı veya eldiven gibi istediğinizi örün. Ördüğünüz ürünü, 15 Aralık’a kadar; ad soyadı, telefon ve adres bilgilerinizle birlikte, Alize Pazarlama Tekstil San. ve Tic. Ltd., Metropol Center, K:11, D:44 Merter, 34010 İstanbul, Tel: 0212 481 75 20 adresine gönderin.

* Dikkat etmeniz gereken tek kural, kullanacağınız ipliğin yeni olması yani daha önce kullanıp sökülmüş bir iplik olmaması gerekiyor.


Ödüller :

• İlk 10 finaliste Alize Hediye Sepeti ve Burda Dergisi’nin 1 yıllık abonelik
• Gönderen ilk 100 kişiye Alize Örgü iplikleri
• Gönderilen modellerin Alize Bebe Dergisi’nde yayınlanma şansı


3 yorum:

alisnur dedi ki...

ben ekim ayı sonuna kadar biliyordum, gönderdim gerçi de, süre mi uzatıldı acaba?

incikboncuk dedi ki...

Evet, firma yetkililerine eposta atarak sordum. son katılım tarihi 15 aralıkmış

NAZLICA dedi ki...

Böyle güzel bir sebepten dolayı blogundan ayrı kalmana kim ne diyebilir. Çok sevinçli bir haber bu. Hayırlı evlatlar olsunlar, ailenize daima mutluluk ve sevinç versinler. Sevgiyle

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...