17 Nisan 2007

Bebek Battaniyesinin Yapılışı - sorular

Bebek battaniyesi ile ilgili gelen sorulara Sezen hanım'ın cevabı şu şekilde;

1: Battaniye nakonun bebe yünüyle 3.5 numara şişle örülüyor. herşey dahil (motifler, kenarları ve altının astarı, dikişi) tam hatırlamıyorum ama 5 ya da 6 yumaktan çıkıyor.

2: Motif motif örülüyor dizaynı sonra yapılıyor.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Sezen Hanım Battaniyenizi çok ama çok beğendim.Bende yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı pek canlandıramadım gözümde.Motif motif olduğunu belitmişsiniz.Mesela bu motiflerden bir parça daha yakın bir görüntü yayınlayabilir misiniz?Birde astarı da mı örgü acaba öyle ise nasıl örülmüş bunu ve kenarını da yakından görebilirmiyiz.siz yada bu battaniyeyi deneyen arkadaşlar bana örmemde yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkür ediyorum.

Adsız dedi ki...

site modeller güzel tebrikler benim sitemide ziyaret ederseniz cok sevinirim başarılarınızın devamını dilerim

Adsız dedi ki...

iyi geceler

Adsız dedi ki...

battaniyenizi çok beğendim ellerinize sağlık.annemde benim 5 aylık kızım için başlıycak inş...ama merak ettiğimiz bişey var.battaniyede astar varmı varsa nasıl bi astarlama yapılmış arka kısmı nasıl duruyor çok merak ediyorum...cevap verirseniz sevinirim...

incikboncuk dedi ki...

merhaba

umarım kızınıza örersiniz, çok şık bir battaniye. Örüp hediye edeli çok oldu, ilk örüldüğünde astarsızdı, sonra derli toplu dursun diye beyaz kumaştan astar diktik.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...